teamdepp

Team DEPP is er voor jou  

Team DEPP biedt jongeren die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen een veilige plek om te wonen. Jongeren zoals jij.
Bij ons krijg je een plek waar jij je verder kunt ontwikkelen.  

Voor wie?

Onze woningen zijn er voor jongeren die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen. Bijvoorbeeld omdat de situatie thuis zó verstoord is,
dat het beter is dat je ergens anders woont. Wij bieden je niet alleen verblijf, maar ook zorg. Dat doen we voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Wonen bij Team DEPP

Team DEPP beschikt over twee kleinschalige woonvoorzieningen in Gemeente Bergen. Een van de locaties biedt ruimte voor acht jongeren, de andere locatie biedt ruimte voor zes jongeren. De jongeren leven in een gezinsstructuur samen.

Je krijgt je eigen kamer die je zelf mag aanvullen met persoonlijke spullen. De huiskamer, keuken en sanitaire voorzieningen zijn voor gezamenlijk gebruik. In elke woonvoorziening is één aparte (slaap-)kamer voor een jeugdzorgwerker aanwezig. De medewerkers:

  • bewaken de sfeer in de groep;
  • stimuleren de ontwikkeling van de jongeren;
  • zorgen ervoor dat de jongeren zich veilig voelen;
  • en dragen zorg voor de relatie van de jongeren en hun ouders.

Aan de woonvoorzieningen zijn teams gekoppeld van jeugdzorgwerkers. De zorg wordt aangestuurd door een zorgcoördinator en een gedragswetenschapper (orthopedagoog). In één van de woningen wordt binnenkort ook dagbesteding aangeboden.    

Zorg

In de veilige en stabiele omgeving van de woonvoorziening krijg je de mogelijkheid om aan jezelf en je toekomst te werken. Daarom wordt er voor jou een individueel zorg/behandelplan opgesteld.   

Meer informatie:

Neem contact met ons via telefoon: 072 785 0098 of via mail: info@teamdepp.nl